4orange voegt verhuisbeweging toe aan haar producten

4orange voegt verhuisbeweging toe aan haar producten

Verhuismoment blijkt belangrijke trigger voor veel bedrijven.

Per heden neemt 4orange standaard de verhuisbeweging mee in haar dataproducten en klantscans die zij uitvoert voor haar relaties. Het aantal verhuizingen is – ondanks corona – nog onverminderd hoog. Daarbij wordt ook een trendbreuk gezien; de keuze valt niet meer op een woning in de Randstad, maar valt meer op het randstedelijke woningaanbod met meer ruimte in en om het huis.

Reden te meer om deze verhuisbeweging goed in de gaten te houden als bedrijf, zodat je tijdig kunt inspelen op het meeverhuizen van de dienstverlening (denk aan bijv. stroom- telefoon- , internetdiensten en andere abonnementen). Of het tijdig aanbieden van diensten die van toepassing kunnen zijn voor de verhuizende danwel nieuwe bewoner (verhuisdiensten, tuinaanleg, vloerspecialisten etc.). Bovendien kun je als bedrijf de tijd tussen ‘te koop’ gezette woningen en verkochte woningen benutten om de dialoog aan te gaan over onderwerpen waar de consument oriëntatietijd of advies over nodig heeft. Zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompinstallaties of de inrichting van de nieuwe woning. Ontzorgen van de consument is daarbij het sleutelwoord.

‘Corona heeft veel bedrijven wakker geschud. Eens te meer is pijnlijk duidelijk geworden dat je in deze lockdown situatie niet alleen dient te beschikken over een goed vastgelegde database om in contact te blijven met je klant. Maar ook nog eens over de juiste data en vooral over een flexibel platform moet beschikken om in contact met je klant of lead te zijn en te blijven. Bovendien zagen wij door een shake out in de markt van aanbieders, dat  de behoefte aan een data platform  waarbij de kwaliteit van de data correct geborgd wordt, sterk aan het toenemen is, aldus Shantia Farshidzad, directeur van 4orange.

Wilt u meer informatie?

Of direct gebruik maken van de aantrekkelijke januari aanbieding?
Neem dan contact met ons op via 06-50415646 of info@4orange.nl

Confidental Infomation