Esri Nederland en 4orange BV breiden samenwerking uit

Na een succesvolle pilot, hebben Esri Nederland en 4orange BV besloten de samenwerking verder uit te breiden. Dit houdt in dat 4orange naast belangrijke demografische kenmerken (leeftijd, inkomen, opleiding e.v.a.) ook interesses, gewoonten en zeer veel andere lifestyle-kenmerken beschikbaar stelt via het Esri platform. Deze worden medio maart op postcode niveau beschikbaar.

De samenwerking biedt een niet alleen waardevolle toevoeging bij het inzichtelijk maken van kenmerken binnen regio’s of verzorgingsgebieden, maar ook een krachtige predictor bij analyses, voorspelmodellen en locatiebepalingen voor bijvoorbeeld nieuw te openen vestigingen. De uitkomsten hiervan zijn uitstekend weer te geven op de geavanceerde Esri kaartlagen. Hiermee worden data en technologie op zijn best ingezet.

4orange data: beschikbaar vanaf eind maart

De ca. 1.000 4orange socio-demografische en lifestyle kenmerken zijn medio maart beschikbaar voor elke gebruiker van het Esri platform. De uitbreiding van de samenwerking biedt Esri gebruikers de volgende voordelen:
• Vergaand inzicht in unieke socio-demografische en lifestyle kenmerken op postcode niveau
• Mogelijkheid tot uitgebreide(re) analyses van verzorgingsgebieden en/of regio’s
• (predictive)modeling mogelijkheden op basis van gecombineerde geografische en lifestyle kenmerken
• Ook te gebruiken in Power BI, Excel, Insights for ArcGIS en via API’s !

De release eind maart is geen willekeurig gekozen datum, maar sluit naadloos aan op het Esri Geo Business Seminar waarin innovatie, data & technologie centraal staan.

Save the date: Pakhuis de Zwijger in Amsterdam – dinsdag 19 maart a.s.

Het Geo Business Seminar op 19 maart a.s. in Pakhuis de Zwijger wordt volledig verzorgd door Esri.
Bezoekers uit binnen- en buitenland uit de branches automotive, retail, FMCG, vastgoed en overige B2C komen bijeen om over de laatste ontwikkelingen rondom innovatie, data & technologie te worden bijgepraat. Het is een dynamische dag die bol staat van de praktijkcases, de mogelijkheid tot speed daten of het aanschuiven bij verschillende parallelsessies.

Praktijkcase 4orange & Justlease.nl

Nieuwsgierig naar welke praktijkcase 4orange samen met Justlease.nl deelt? Kom dan naar dit event en laat je inspireren. Toegang is kosteloos, maar let wel: het aantal nog beschikbare plaatsen is beperkt.

Inschrijven kan via deze link: Esri Geo Business Seminar 2019

Vragen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem dan contact met ons op via 020 – 750 4400
of bezoek ons op het Esri Geo Business Seminar op dinsdag 19 maart:
https://www.geobusiness-seminar.com/