Nieuw: 4orange lanceert Carsonicx!

Met trots presenteren wijde nieuwe wijze van doelgroepbenadering voor de automotive en lease sector! Of het nu gaat om het beter bedienen van huidige klanten of het bepalen van doelgroepen voor (nieuwe) producten en/of diensten zoals Private Lease.

4orange is al meer dan 30 jaar expert op de consumentenmarkt. Met haar socio-demografische en lifestyle segmentering Personicx, zette zij al geruime tijd geleden een ijzersterk segmentatiemodel neer. Tijden veranderen echter en een aantal branches heeft daarbij behoefte aan extra verdieping. Zo ook de automotive en leasebranche.

Wat houdt Carsonicx in?
Onze jarenlang opgebouwde kennis van de Nederlandse consument en recent gehouden mobiliteitssurvey geven een unieke mogelijkheid om de veranderende mobiliteitsbehoefte, huidig autobezit en autoklasse te combineren met krachtige kenmerken zoals ‘mediavoorkeur’ vanuit onze Infobase Consumer Data. En via bewezen modelleringstechnieken voor alle 8,2 mio huishoudens in Nederland te voorspellen. Dit zorgt voor een unieke mogelijkheid tot segmentatie en profilering: Carsonicx!

 Hoe succesvol in te zetten?
Deze Insights zijn op verschillende manieren in te zetten. Hieronder een paar voorbeelden:

Carsona scan bestaande klantenbase
Welke Carsona’s zijn in uw huidige klantenbestand oververtegenwoordigd? En hoe zou u met behulp van deze inzichten méér uit uw bestaande klantrelatie kunnen halen? Met behulp van een 4orange datascan, waarbij wij o.a. de Carsona kenmerken meenemen, ontvangt u Insights en concrete handvatten om direct aan de slag te gaan met uw huidige klantenbase.

 Lanceren Private Lease propositie
Uw organisatie biedt sindskort Private Lease aan, maar heeft nog geen beeld van de potentie in het eigen verzorgingsgebied. Met de Carsona’s, die voor alle 8,2 huishoudens in Nederland beschikbaar zijn, geeft u uw marketingbeleid een solide basis waarmee u de kansrijke huishoudens identificeert. Door ook het inzicht in de mediavoorkeur en de wijze waarop deze doelgroepen in het leven staan te benutten, bepaalt u welke kanalen u het beste in kunt zetten.

Meer informatie of direct starten met de Carsona datascan?

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande checkbox aan te vinken.

    Confidental Infomation