De veranderende rol van lease maatschappijen

De transitie van leasemaatschappij naar mobiliteitsaanbieder

Van boardroom naar werkvloer

Er wordt al een aantal jaren gesproken over onderwerpen zoals de e-wallet, de connected car en autonoom rijden. Er leek geen beweging in te zitten. Tot nu. We kunnen er niet meer omheen. De transitie van traditionele leasemaatschappij en dealerconcern voltrekt zich in rap tempo. En u als DGA heeft de schone taak om dit in goede banen te leiden. Heeft u al een idee?

Data is nog steeds het nieuwe goud

De transitie hangt af van meerdere punten in uw organisatie. Denk aan de technische infrastructuur, het juiste personeel met de juiste skills en… de actualiteit van uw huidige databronnen. Uw data vertelt welke doelgroepen het beste aansluiten bij uw huidige proposities. En kan met behulp van de juiste interpretatie tevens het pad voor groei en innovatie binnen de volledige mobiliteitssector openbaren. Managementbeslissingen gestaafd op uitkomsten van correct geïnterpreteerde data zijn bewezen de beste!

Bent u benieuwd naar…

Onze aantrekkelijke Data as a Service propositie, waarmee u uw organisatie volledig ontzorgt?
Hoe data voor uw organisatie succesvol kan worden ingezet?
Het ‘laaghangende fruit’ binnen de zogeheten Rubik’s Cube van uw organisatie?
Hoe u deze innovaties succesvol kunt lanceren?

Co-creatie: best of both worlds

En weet u wat nog mooier is? U hoeft hier niet volledig zelf uw hoofd over te breken! 4orange ondersteunt DGA’s met de opzet èn uitvoering van de datastrategie. Samen bepalen wij de meest succesvolle koers en realiseren wij de gewenste resultaten. Co-creatie en innovatie: van boardroom naar de werkvloer.

Weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.