4orange Powersessie non-profit

Nederland telt maar liefst 500+ goede doelen. Al deze goede doelen benaderen de hedendaagse consument om hen te bewegen tot een bijdrage in de vorm van vrijwilligerswerk (vrije tijd), hulpgoederen (een 2e leven voor bijv. kleding of spullen) of een financiële bijdrage (geld). Uw organisatie is één van de 500+ goede doelen. Hoe creëert u uw eigen identiteit en boeit, bindt en behoudt u donateurs anno 2018?

4orange Inspiratie op locatie!

Speciaal voor non-profit organisaties organiseren wij korte en krachtige inspiratiesessies op locatie. Een van de grootste voordelen is dat hierdoor meer collega’s de sessie kunnen bijwonen en er daardoor veel vraagstukken de revue passeren. De 4orange Powersessie staat in het teken van het bereiken van de hedendaagse consument.

Programma

Het programma bestaat uit max. 2 uur bij u op locatie en ziet er in grote lijnen als volgt uit:

 • Goede doelen anno nu
 • Profiel van de hedendaagse consument
 • Opbouw van inspirerende Donation Journeys
 • Inspirerende Tips & Tricks

Wij zijn 4orange

4orange is al bijna 30 jaar specialist en helpt organisaties om te excelleren. Dat doen wij niet alleen met onze jarenlang opgebouwde expertise op het gebied van (donateurs)data, profilering en campagnemanagement. Maar onze medewerkers werken met hart en ziel aan een betere wereld. Ieder op hun eigen manier: door vrijwilligerswerk of bijv. een veganistische levenswijze, maar bovenal te excelleren in hun vak. En daar plukt uw organisatie de vruchten van!

Benodigdheden

Als u de vergaderruimte met projectiemogelijkheid bij u op locatie reserveert en een team van collega’s aanhaakt om deze sessie bij te wonen, dan zorgen wij voor iets lekkers bij de koffie, de inspiratie en het succes!

Boek direct de 4orange Powersessie op locatie!

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de afspraak verder definitief te maken.

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande checkbox aan te vinken.

   

  Confidental Infomation