media

Data verzamelen is het probleem niet. De juiste data bij elkaar brengen wél.

De juiste data vormen de basis voor elke succesvolle campagne. Door de juiste info, op het juiste moment bij de juiste ontvanger te krijgen, kun je een ultieme customer experience neerzetten zoals jij – of je opdrachtgever- die bedacht had. Een customer journey die kanaaloverstijgend én uiterst goed meetbaar is.

360-graden klantprofiel voor relevante communicatie
Als mediaspecialist weet jij precies waar je de juiste data vandaan haalt. Maar dan ben je er nog niet. Voor een écht relevante campagne moet je data bij elkaar brengen. Data uit verschillende bronnen combineren om een 360-graden klantprofiel te krijgen.

Custom audiences
Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, data bij elkaar brengen? Zorgen dat je first, second en third party data kunt matchen? En die data vervolgens weer verrijken met lifestyle en socio-demografische kenmerken? Oftewel; een custom audience samenstellen zodat je transformeert van ‘zender’ naar ‘aanbieder van relevante content’?

46 profielen
Onze Personicx Audiences zijn gebaseerd op de meest innovatie consumentensegmentatie op huishoudniveau. De database bevat 7,8 miljoen huishoudens, onderverdeeld in 46 verschillende profielen op basis van o.a. lifestyle kenmerken. Maar 4orange doet meer. Wij zijn gespecialiseerd in het bijeen brengen en analyseren van data en het samenstellen van custom audiences.

Maatwerk databestanden
Hoe specifiek jouw vraag ook is, de kans is heel groot dat wij de data kunnen leveren die jij zoekt. Met onze hulp haal jij maximaal resultaat uit elke bestede media-euro. Klinkt als een uitdaging? Dat is het ook. Daag ons uit en wij bewijzen onze kennis, kunde en kwaliteit.

4orange brengt data bijeen
Dat lijkt gemakkelijker dan het klinkt. Maar wij helpen je daarbij. Het enige dat je hoeft te doen, is even bellen naar 4orange. 4orange is de specialist in het verzamelen, analyseren, combineren en classificeren van data.

Wil je de beste datastrategie voor je eindklant realiseren? En weten hoe wij je daarbij van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. 

    Ja, ik heb interesse in de 4orange mogelijkheden. Neem contact met mij op:

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande checkbox aan te vinken.

     

    Confidental Infomation