Daverende Data Deals!

Benut u alle mogelijkheden om in contact met uw doelgroepen te komen?

Elke dag biedt nieuwe kansen om uw dienst of product verder onder de aandacht te brengen. En daar helpen wij u graag bij. Als specialist op het gebied van (consumenten)data en doelgroep segmentatie bieden wij u 3 Daverende Data Deals!

Daverende Data Deal 1: Maak kennis met Personicx lifestyle segmentatie!

De krachtige Personicx lifestyle segmentatie van 4orange helpt bij het segmenteren en classificeren van uw huidige klant- of donateursdatabase. Zo weet u uw boodschap via de juiste combinatie van kanalen over te brengen aan de juiste doelgroep. Tegelijkertijd helpen deze profielen bij het bereiken van soortgelijke klanten of donateurs, zowel off- als online!

Daverende Data Deal 2: Starten met succesvolle Lead Generation

Werf landelijk nieuwe leads voor uw charity of commerciële organisatie, voorzien van de benodigde opt ins voor opvolging. Uitermate geschikt voor een last minute actie of het lanceren van een nieuwe propositie. Bovendien verkrijgt u hierdoor de meest actuele opt in (consent) van de geworven lead. Het toevoegen van specifieke targeting criteria is mogelijk.

Daverende Data Deal 3: Definieer en creëer uw online doelgroep(en)

Het online bereiken van uw huidige of soortgelijke klanten of donateurs kan een zoektocht zijn. Zeker als u niet met zekerheid weet in welke kanalen uw doelgroep zich het meest bevindt. Met behulp van een Customer Profile Analysis (CPA) maken wij uw grootste doelgroepen inzichtelijk en geven wij u handvatten voor de beste kanaalkeuzes. Wij creëren online doelgroepen aan de hand van Personicx Online segmentatie en brengen u in contact met uw (beoogde) doelgroepen via online channels.

Ja, een vliegende start lijkt mij wel wat. Neem contact met mij op.

Mijn voorkeur(en) voor 4orange Daverende Data Deal(s) zijn:

Maak kennis met Personicx Online!Starten met succesvolle Lead Generation Definieer en creëer uw online doelgroep(en)!