Testimonials

Onderstaand een aantal reacties van onze relaties;

“ ASICS heeft met het gebruik van de marketing database en campagne management oplossing van 4orange (FileFrame) inzicht in haar consumenten gekregen. We kunnen steeds beter inspelen op de behoeften en wensen van deze personen. De communicatie wordt steeds meer gedifferentieerd. Op basis daarvan kunnen we nu ook producten en diensten beter aansluiten op de wensen van onze consumenten. Daarnaast vinden wij het prettig om met 4orange samen te werken. 4orange stelt zich flexibel op en met kennis van zaken leveren zij snel de benodigde informatie ”

Marc Dinsbach,Manager Planning & Insights ASICS Europe

“ Eneco heeft in de samenwerking met 4orange meer inzicht verkregen in (het inzetten van) data binnen de energiemarkt ten behoeve van klantbehoud en het werven van nieuwe klanten. Dit maakt het voor Eneco mogelijk om gericht en zeer efficiënt campagnemanagement te doen. De diverse klantinzichten en voorspellingsmodellen die 4orange met Eneco heeft gebouwd, zorgen ervoor dat Eneco nog beter kan inspelen op de behoeften van de klant. Daarnaast heeft de jarenlange samenwerking ertoe bijgedragen dat 4orange analyse ondersteuning kan bieden aan Eneco indien Eneco dit wenst. ”

Joost Vroonhof,Manager Marketing Intelligence

“ Terberg Leasing heeft met het datawarehouse dat 4orange heeft opgezet,  inzicht gekregen in informatie op verschillende niveau’s wat voorheen lag opgesloten in verschillende systemen. Hiermee worden analyses en rapportages aan het management verstrekt waarop betere beslissingen genomen kunnen worden. ”

Rogier van Ewijk,Algemeen directeur

“ Voor Justlease.nl en Leasen.nl zet 4orange een marketing database op voor het uitvoeren van event driven campagnes. Met de campagne management tool wordt externe data van de website geïntegreerd met interne data t.b.v het verbeteren van klantcontacten en het kunnen volgen van de klantdialoog.   ”

Paul Wassenaar,Marketing Manager