Testimonials

Onderstaand een aantal reacties van onze relaties;

“ Eneco heeft in de samenwerking met 4orange meer inzicht verkregen in (het inzetten van) data binnen de energiemarkt ten behoeve van klantbehoud en het werven van nieuwe klanten. Dit maakt het voor Eneco mogelijk om gericht en zeer efficiënt campagnemanagement te doen. De diverse klantinzichten en voorspellingsmodellen die 4orange met Eneco heeft gebouwd, zorgen ervoor dat Eneco nog beter kan inspelen op de behoeften van de klant. Daarnaast heeft de jarenlange samenwerking ertoe bijgedragen dat 4orange analyse ondersteuning kan bieden aan Eneco indien Eneco dit wenst. ”

Joost Vroonhof,Manager Marketing Intelligence

“ Terberg Business Mobility heeft met de realisatie van 4orange ETLDesigner inzicht gekregen in informatie op verschillende niveaus wat voorheen lag opgesloten in verschillende systemen. Hiermee worden analyses en rapportages aan het management verstrekt waarop betere beslissingen genomen kunnen worden. ”

Rogier van Ewijk,CEO

“ Voor Justlease.nl en Leasen.nl heeft 4orange een marketing automation oplossing gerealiseerd voor het uitvoeren van event driven campagnes. Met deze oplossing wordt externe data van de website geïntegreerd met interne data t.b.v. het verbeteren van klantcontacten en het kunnen volgen van de klantdialoog.   ”

Paul Wassenaar,General Manager B2C

Confidental Infomation