4orange Profiles

  • Zelf klantprofielen maken en vergelijken?
  • Inzicht in het profiel van uw relaties ten opzichte van Nederland?

Dit kan door het gebruik van 4orange Profiles, dit is een internet tool voor mensen die zich bezighouden met klantcontacten in de breedste zin van het woord.

profiles

 

 

 

4orange Profiles maakt een vergelijking van een specifieke groep huishoudens (die u zelf kunt uploaden*) t.o.v. alle Nederlandse huishoudens. Vervolgens wordt zichtbaar welke soorten huishoudens oververtegenwoordigd zijn in de opgegeven groep. De vergelijking wordt o.a. gemaakt aan de hand van het huishoudtype, de levensfase, de opleiding en het aantal en de leeftijd van de kinderen in het huishouden. *Na uploaden van een bestand, wordt deze na bewerking direct verwijderd.

Voor de creatie van het profiel gebruiken we een database met kenmerken van alle Nederlandse huishoudens. Deze database is door 4orange opgebouwd uit onder andere miljoenen eigen enquêtes en algemene openbare gegevens van o.a. het CBS.

4orange Profiles is de eerste drie maanden kosteloos te gebruiken. Na deze periode betaalt u slechts € 950,- per jaar. U kunt dan een jaar lang een onbeperkt aantal profielen maken.

Download hier de factsheet en lees hoe 4orange Profiles werkt.

Meer weten? Neem contact op met Joyce Lopulalan via 020-7504400 of email Joyce.lopulalan@4orange.nl

startprofiles-button

Confidental Infomation