Dienstverlening op locatie / detachering

Beperkte capaciteit? Door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschapsverlof of vakanties? Wij staan graag voor u klaar.

29-150x150De professionals van 4orange blinken uit in kennis en service. Marketing intelligence en campagne management is bekend terrein. Wij werken met softwaresystemen en tools zoals 4orange Connect, DMTools, MS Excel, MS Access, SPSS Statistics, SPSS Modeler, Unica, Alterian, SAS, Oracle on demand, etc. Wij helpen onze klanten op vele fronten. Van het onderhouden van de marketing database, verbeteren of automatiseren van de campagne management omgeving tot en met uitgebreide analyses of interim werkzaamheden bij de klant op locatie.

4orange biedt ook ondersteuning bij vakanties, zwangerschapsverlof of ziekte. Door de kennis van de data en de systemen zijn wij direct inzetbaar en uiterst functioneel.

Wij zijn ook inzetbaar voor het inwerken/opleiden van nieuwe medewerkers. Het komt voor dat wij de vacature uitzetten, de gewenste persoon aannemen en opleiden en vervolgens overdragen aan de klant. Alle tussenvormen zijn hierbij bespreekbaar.

Het voordeel van dienstverlening op locatie; Wel de lusten, niet de lasten. Professionals die direct inzetbaar zijn met kennis en kunde van de data en de omgeving. Zij hoeven niet te worden ingewerkt en kunnen direct aan de slag. Zo kunnen ook analyses gemaakt worden waar uw eigen medewerkers niet aan toekomen. Ook voor ad hoc ondersteuning weten wij creatieve oplossingen te vinden.

Wij praten u er graag over bij. Neem contact met ons op via 020-750 44 00 of stuur een email naar marielle.vanderzwan@4orange.nl

Confidental Infomation