Marketingsoftware

  • Tools nodig voor selecties, analyses en managementrapportages?
  • Een eenduidig klantbeeld over alle kanalen heen door de integratie van data uit alle beschikbare systemen?
  • Informatie uit nieuwe kanalen integreren?
  • Een helpende hand wenselijk bij het bedenken van een kostenbesparende klantcontactstrategie?

databses-300x81De marketingdatabase vormt het hart van een klantgerichte organisatie. Het is van groot belang om alle klantrelaties en contactmomenten ter beschikking te hebben voor alle bedrijfsprocessen. Klantdata uit alle beschikbare systemen worden met elkaar verbonden om een totaalbeeld te geven van de klant. Deze data kan worden geanalyseerd en gebruikt in alle relevante (klant)processen.

De analyses geven inzicht en worden gebruikt bij het vinden van nieuwe klanten, het behouden of uitbouwen van bestaande klanten of het opzetten/onderhouden van een relevante klantdialoog (bijvoorbeeld met behulp van campagnemanagement).

4orange is gespecialiseerd in marketing efficiency en effectiviteit met behulp van een marketingdatabase. Wij adviseren graag over de beste inrichting voor uw situatie. Wij bouwen de database in één van onze eigen tools (zoals bijvoorbeeld FileFrame of 4orange Connect) maar implementeren en ondersteunen ook systemen van derden zoals Unica of Alterian. Indien gewenst kunnen wij de oplossing ook volledig in MS SQL Server of SSIS bouwen. Het uitgangspunt is te allen tijde uw wens en situatie.

Meer informatie over onze marketing software:

Of ga naar de diverse factsheets van bovengenoemde software.

Meer informatie? Neem contact op met Joyce Lopulalan via joyce.lopulalan@4orange.nl of 06-50415646.

Confidental Infomation