4orange Connect

4orange Connect is het Data- & Campagne Management Platform (DCMP) van 4orange.

4orange Connect is de oplossing om twee of meerdere (operationele/CRM) IT-omgevingen met elkaar te verbinden.
Kenmerken 4orange Connect:

   • Snel en gebruiksvriendelijk data laden, bewerken, selecteren, segmenteren en analyseren
   • Een hogere efficiëntie en effectiviteit van marketingcampagnes
   • Eén totaal klantbeeld over alle systemen heen
   • Flexibiliteit in een bestaande automatiseringsomgeving

4orange Connect maakt snel kunnen inspelen op veranderend consumentengedrag mogelijk.

4orange Connect databasesVeel organisaties maken gebruik van verschillende systemen gebaseerd op diverse technologieën. Het kunnen verbinden van deze systemen maakt gerichte en klantspecifieke communicatie mogelijk. Daar operationele systemen op belangrijke vlakken verschillen, is dit niet altijd eenvoudig. 4orange heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van oplossingen waarmee klantgerichte communicatie geoptimaliseerd wordt.

Voor een correcte verbinding en de juiste samenhang tussen de verschillende systemen is het nodig om een ‘schil’ te ontwikkelen waarmee de klant centraal wordt gesteld. 4orange Connect  biedt deze mogelijkheid en bestaat uit  zogenaamde ‘blokken’ met generieke functionaliteiten, die in combinatie met klant specifieke maatwerk onderdelen worden opgebouwd. Een belangrijk kenmerk van 4orange Connect is dat het een oplossing is die rechtstreeks ‘inprikt op’ en verbinding maakt met de bestaande operationele systemen.

4orange Connect is een flexibel tool om op eenvoudige wijze diverse databronnen met elkaar te verbinden en inzicht te krijgen in data. 4orange Connect biedt maatwerk binnen een standaard oplossing.

4orange Connect kan werkzaamheden automatisch laten verlopen, zodat er meer tijd overblijft voor de inhoud en de dialoog met klanten. Het spreekt voor zich dat na de implementatie van 4orange Connect meerdere gebruikers, met name marketing analisten, gelijktijdig met deze oplossing kunnen werken.

Omdat het een flexibele oplossing is, samengesteld uit verschillende blokken, kan het eenvoudig worden onderhouden, aangepast en uitgebreid. Afhankelijk van de samenstelling van de  blokken binnen 4orange Connect, worden marketinganalyses en campagnemanagement gestructureerd opgezet, uitgerold en verbeterd.

4orange Connect is ontwikkeld voor marketing databases en campagne management. Processen zoals het laden-, manipuleren- en selecteren van data zijn  zeer snel en gebruikersvriendelijk en kennen geen beperking van aantallen. Voorkennis van programmeertalen, zoals SQL is hierbij niet nodig.

4orange Connect is volledig beschikbaar voor Oracle of MSSQL Server.

4orange Connect is ook verkrijgbaar in een SAAS oplossing.

Bekijk hier het filmpje over de werking van 4orange Connect.

 

Download hier:
Factsheet 4orange Connect
Functionaliteiten 4orange Connect
Releasenotes 4orange Connect
Rapportage voorbeelden 4orange Connect
4orange Connect als SaaS oplossing

Neem voor meer informatie of voor een afspraak contact op met Marielle van der Zwan via 020-7504400 of marielle.vanderzwan@4orange.nl

oraclesqlserver1