4orange Connect

Zodra organisaties groeien, ontstaan er verschillende afdelingen en specialisaties die allemaal zelfstandig met data aan de slag gaan. Daardoor heeft een organisatie in de praktijk meer data in huis dan dat vanuit een centraal oogpunt te overzien is. Met behulp van een Customer Data Platform (CDP) met krachtige datalaag is het mogelijk al deze data laagdrempelig bijeen te brengen en elke afzonderlijke afdeling te voorzien van de juiste waardevolle inzichten.

Doel
Met CDP 4orange Connect wordt een uniek platform gecreƫerd dat alle bronnen (big data, realtime, offline, online en social) bijeenbrengt. Vanuit dit systeem, dat verschillende operationele systemen moeiteloos verbindt, wordt een 360 graden klantbeeld gecreƫerd. Vanuit dit platform is de regie over alle databronnen te voeren en zijn ultieme 1-op-1 klantreizen in een handomdraai gerealiseerd.

Voor wie bestemd?
4orange Connect is geschikt voor alle organisaties met verschillende brondata. De tool sluit naadloos aan bij de wensen van datamarketeers, data analisten,fondsenwervers en listmanagers. Geen eigen data specialisten in huis? Geen nood. Kijk dan naar de mogelijkheden van een 4orange specialist op locatie!

Ook interessant voor u:
4orange services (specialist op locatie)
Personicx klantprofielen
4orange datasets

Meer informatie?
Geen organisatie is hetzelfde. Wij maken daarom graag een persoonlijke afspraak met u om uw specifieke organisatiewensen door te nemen. Hieronder kunt u alvast de gewenste onderwerpen weergeven (meerdere antwoorden mogelijk).

  Ja, ik heb interesse in:
  CDP 4orange Connect4orange services /ondersteuning Personicx segmentatie
  4orange datasets

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande checkbox aan te vinken.

  Confidental Infomation