Connect Xport

Connect Xport is dé oplossing om de werkzaamheden van de database marketeer of (marketing)analist aanzienlijk te vergemakkelijken. Connect Xport is een nieuwe feature, ondergebracht in het vertrouwde Customer Data Platform (CDP) 4orange Connect, die de werkzaamheden van de marketeer of marketing analist aanzienlijk vergemakkelijken.

Voor wie bestemd?
Voor marketeers en (marketing analisten) neemt het bewerken van een output bestand naar meerdere, verschillende sub bestanden die op verschillende wijzen worden bewerkt, veel tijd in beslag. Dit is nu verleden tijd! Dankzij Connect Xport is het nu mogelijk om in 4orange Connect éénmalig te definiëren op welke wijze het totale selectiebestand moet worden opgesplitst. En op welke wijze dit, bij voorkeur geëxporteerd en op een veilige manier verzonden wordt.

 Met Connect Xport kunt u :

  • eenvoudig selectiebestanden opsplitsen in 2 of meerdere sub bestanden, bijvoorbeeld op basis van een kenmerk
  • de output direct en beveiligd beschikbaar maken
  • de output direct exporteren naar een SFTP server of outputbestand
  • de nieuwe outputdefinitie bewaren, die voor volgende bewerkingen direct geselecteerd kan worden.

Ook interessant voor u?
CDP 4orange Connect
ETLDesigner

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen of direct een demo inplannen?  Neem dan contact met ons op via info@4orange.nl of 020 – 750 4400. Of vul onderstaand contactfomulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande checkbox aan te vinken.

    Confidental Infomation