Connect Xport

Connect Xport is dé oplossing om de werkzaamheden van de database marketeer of (marketing)analist aanzienlijk te vergemakkelijken. Connect Xport is een nieuwe feature, ondergebracht in het vertrouwde Data- & Campagne Management Platform (DCMP) 4orange Connect, die de werkzaamheden van de marketeer of marketing analist aanzienlijk vergemakkelijken.

Voor marketeers en (marketing analisten) neemt het bewerken van een output bestand naar meerdere, verschillende sub bestanden die op verschillende wijzen worden bewerkt, veel tijd in beslag. Dit is nu verleden tijd! Dankzij Connect Xport is het nu mogelijk om in 4orange Connect éénmalig te definiëren op welke wijze het totale selectiebestand moet worden opgesplitst. En op welke wijze dit, bij voorkeur geëxporteerd en op een veilige manier verzonden wordt.

 Met Connect Xport kunt u :

  • eenvoudig selectiebestanden opsplitsen in 2 of meerdere sub bestanden, bijvoorbeeld op basis van een kenmerk
  • de output direct en beveiligd beschikbaar maken
  • de output direct exporteren naar een SFTP server of outputbestand
  • de nieuwe outputdefinitie bewaren, die voor volgende bewerkingen direct geselecteerd kan worden.

Download hier de factsheet Connect Xport

Neem voor meer informatie of voor een afspraak contact op met Marielle van der Zwan of Joyce Lopulalan via 020-7504400 of marielle.vanderzwan@4orange.nl of Joyce.lopulalan@4orange.nl

screen1_mailinggroups_channel_1

 

4orange Connect is het reeds bekende Data- & Campagne Management Platform van 4orange. Dit platform stelt marketeers en marketing analisten in staat om grote hoeveelheden data te combineren en gestructureerd inzichtelijk te maken, te analyseren en campagnes te lanceren over alle media kanalen heen. Campagnes kunnen eenvoudig gescheduled worden en door een event of business rules (data driven) automatisch worden gestart (marketing automation).