DMTools

Het samenvoegen van meerdere bestanden bij de lancering van een campagne, kan een flinke uitdaging en vooral foutgevoelig zijn. Helemaal als de bestandsindeling hiervan compleet verschilt. DMTools is de softwaretool bij uitstek om omvangrijke bestanden snel en simpel te kunnen laden, uniformeren en analyseren. Zonder dat hier kennis van programmeertalen voor benodigd is.

Doel
Het gemakkelijk kunnen samenvoegen, uniformeren, standaardiseren, ontdubbelen/ matchen, im- en exporteren van verschillende bestanden. Dit resulteert in ready-to-use bestanden ten behoeve van campagnes, selecties, analyses en tellingen. DMTools kent bovendien uitgebreide mogelijkheden tot het volledig automatiseren van terugkerende handelingen.

Voor wie bestemd
DMTools is zeer gebruiksvriendelijk en is bedoeld voor iedereen die in de praktijk frequent te maken krijgt met verschillende soorten bestanden en bestandsindelingen.

Ook interessant voor u
4orange Connect
Personicx segmentatie

Meer informatie?
Geen organisatie is hetzelfde. Wij maken daarom graag een persoonlijke afspraak om specifieke organisatiewensen door te nemen. Hieronder kunt u alvast de gewenste onderwerpen weergeven (meerdere antwoorden mogelijk).

Ja, ik heb interesse in de volgende onderwerp(en):
DMP 4orange Connect4orange services /ondersteuning Personicx segmentatie
4orange datasets