DMTools

Het samenvoegen van meerdere bestanden bij de lancering van een campagne, kan een flinke uitdaging en vooral foutgevoelig zijn. Helemaal als de bestandsindeling hiervan compleet verschilt. DMTools is de softwaretool bij uitstek om omvangrijke bestanden snel en simpel te kunnen laden, uniformeren en analyseren. Zonder dat hier kennis van programmeertalen voor benodigd is.

Doel
Het gemakkelijk kunnen samenvoegen, uniformeren, standaardiseren, ontdubbelen/ matchen, im- en exporteren van verschillende bestanden. Dit resulteert in ready-to-use bestanden ten behoeve van campagnes, selecties, analyses en tellingen. DMTools kent bovendien uitgebreide mogelijkheden tot het volledig automatiseren van terugkerende handelingen.

Voor wie bestemd
DMTools is zeer gebruiksvriendelijk en is bedoeld voor iedereen die in de praktijk frequent te maken krijgt met verschillende soorten bestanden en bestandsindelingen.

Ook interessant voor u
4orange Connect
Personicx segmentatie

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen of direct een demo inplannen?  Neem dan contact met ons op via info@4orange.nl of 020 – 750 4400. Of vul onderstaand contactfomulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Ja, neem contact met mij op:

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande checkbox aan te vinken.

    Confidental Infomation