GIS Analyser

De 4orange GIS Analyser is een realtime webbased applicatie die geografische informatie combineert met statistische analyses (voorspellingsmodellen/simulaties). Het is een visuele presentatie van de huidige situatie en kansen in geografische gebieden en toont realtime de impact wanneer er wijzigingen in het verzorgingsgebied worden aangemaakt. Met de 4orange GIS Analyser kunt u informatie over geografische objecten opslaan, beheren, bewerken, analyseren, integreren en presenteren. De combinatie met geavanceerde analytische voorspellingsmodellen maakt deze applicatie uniek in Nederland.

Doelen

 • Het inzichtelijk maken van verzorgingsgebieden
 • In kunnen spelen op zichtbare (en voorspelde) ontwikkelingen
 • Sturen op KPI’s zoals behaalde vs. voorspelde omzet
 • Bepalen waar een nieuw te openen locatie het meest succesvol is
 • De Insights benutten voor constructieve gesprekken tussen field sales en formule

Voor wie bestemd?
Voor elke organisatie die de wens heeft meer uit haar verzorgingsgebieden te halen met behulp van geografische, socio-demografische en transactionele data en dit visueel inzichtelijk wil maken. De GIS Analyser wordt succesvol ingezet in o.a. de branches: FMCG, retail, automotive en (semi)-overheid.

Ook interessant voor u
Infobase dataset
Personicx
Data Science Services

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen of direct een demo inplannen?  Neem dan contact met ons op via info@4orange.nl of 020 – 750 4400. Of vul onderstaand contactfomulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Ja, neem contact met mij op:

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande checkbox aan te vinken.

  Confidental Infomation