Software van derden

4orange is gespecialiseerd in data driven oplossingen en heeft hiervoor specifieke CDP tooling 4orange Connect ontwikkeld. Het kan echter zijn dat uw organisatie de wens heeft om met andere software te werken en hierbij behoefte heeft aan ondersteuning en expertise bij deze implementatietrajecten. Ook dit is mogelijk bij 4orange: wij implementeren en ondersteunen ook systemen van derden zoals Unica of Alterian. Indien gewenst kunnen wij de oplossing ook volledig in MS SQL Server of SSIS bouwen. Het uitgangspunt is te allen tijde uw wens, doelstelling en huidige situatie.

4orange is certified IBM partner. Dit betekent dat wij ook marketingondersteuning op het gebied van Unica bieden. Met Unica kunnen per klantgroep gericht marketingcampagnes beheerd worden over meerdere kanalen tegelijk.

Doel
Verkorten van implementatietrajecten door het leveren van (extra) ondersteuning en expertise

Ook interessant voor u
4orange Consultancy
Data Science Services

 

 
 
Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen of direct een demo inplannen?  Neem dan contact met ons op via info@4orange.nl of 020 – 750 4400. Of vul onderstaand contactfomulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Ja, neem contact met mij op:

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande checkbox aan te vinken.


     

    Confidental Infomation