Retail & FMCG

4orange Category Scan

Met de 4orange Category Scan wordt relevante informatie over omzetprognose per verkooppunt, opbouw en samenstelling van verzorgingsgebied en concurrentiedruk inzichtelijk gemaakt. Deze Insights kunnen via een handige PDF in eigen huisstijl (intern) worden gedownload, op tablet of laptop worden doorgenomen of per e-mail worden gedeeld. De realtime modellering maakt het mogelijk om het effect van een aanpassing van o.a. het verzorgingsgebied op bijv. de omzetprognose inzichtelijk te maken.

Nestlé Purina: innovatieve marktbewerking binnen het retailkanaal

Veel organisaties zijn op zoek naar de mogelijkheid om meer inzicht en grip in verzorgingsgebieden te krijgen. Nestlé Purina licht toe op welke wijze zij de 4orange Category Scan benutten in hun innovatieve marktbewerkingsstrategie:

Waarom kiezen de 4orange Category Scan?

De Category Scan is een webbased tool met een realtime modellering en biedt met name de branches FMCG en Retail de juiste handvatten om:
1.) constructievere gesprekken met de verkooppunten/ formules te kunnen voeren;
2.) verdere besluitvorming op te kunnen baseren (o.a. waar zit de doelgroep maar ontbreekt het aan verkooppunten);
3.) (local) marketing en targetingsactiviteiten op te zetten op specifieke verzorgingsgebieden;
4.) een monitoringsfunctie in handen te hebben op basis van omzetprognose vs. behaalde werkelijke omzet en hierop te kunnen (bij)sturen;
5.) op te kunnen treden als sparringspartner van de retailer of formule met behulp van de uitgebreide Insights van het verzorgingsgebied.

Vraag demo aan

Wilt u de mogelijkheden voor uw organisatie verkennen? Vraag dan een demo aan of neem direct contact op met Joyce Lopulalan via 06-50415646 of joyce.lopulalan@4orange.nl

    Ja, neem contact met mij op:

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande checkbox aan te vinken.

    Confidental Infomation