Retail & FMCG

GISAnalyser_box-150x1504orange maakt local marketing mogelijk voor Retail & FMCG. De combinatie van ruimtelijke inzichten met geavanceerde analytische voorspelmodellen levert een tool om betere resultaten te halen. Dit is de 4orange GIS Analyser.

Wat is het
De 4orange GIS Analyser is een webbased applicatie die geografische informatie combineert met statistische analyses (voorspellingsmodellen/simulaties). Het is een visuele presentatie van de huidige situatie en kansen in geografische gebieden.

De analyses worden op de achtergrond (on demand) uitgevoerd wanneer de gebruiker een gebied of (winkel)vestiging selecteert. Vele toepassingen zijn mogelijk afhankelijk van de wensen en behoefte van uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan profielen van consumenten woonachtig in bepaalde gebieden of welke boodschappen bij welke winkel worden gehaald. Het is ook mogelijk om winkels met elkaar te vergelijken. Hoe presteert de ene winkel in een bepaald segment ten opzichte van andere winkels, etc. Met deze informatie kunt u eenvoudig zien hoeveel geld er wordt besteed aan een product of dienst in bepaalde gebieden zodat u weet wie u moet benaderen en op welke manier.

De output kan naar wens worden samengesteld in verschillende bestandsformaten en kan gebruikt worden voor presentaties of rapporten.

Kortom: De 4orange GIS Analyser is een applicatie waarmee informatie over geografische objecten kan worden opgeslagen, beheerd, bewerkt, geanalyseerd, geïntegreerd en gepresenteerd.

De combinatie met geavanceerde analytische voorspellingsmodellen maakt deze applicatie uniek in Nederland.

Meer weten over onze Retail & FMCG oplossing? Ga naar 4orange GIS Analyser.

Confidental Infomation