Personicx nu ook online beschikbaar!

Segmenteren in 46 verschillende profielen, offline én online

Personicx, de tool voor effectieve consumentensegmentatie in 46 verschillende profielen, is vanaf nu ook online beschikbaar. Personicx is nu al te gebruiken in de Demand Side Platforms DBM en Adform. Adobe en Platform 161 volgen binnenkort. Dat betekent dat adverteerders nu ook online heel gericht kunnen targeten op Personicx profielen en daarmee meer resultaat behalen uit het mediabudget.

46 verschillende profielen

Personicx biedt de meest effectieve consumentensegmentatie op huishoud- en postcodeniveau, gebaseerd op zowel sociale als culturele, historische en situationele factoren. Op basis van Personicx profielen zijn doelgroepen heel gericht te benaderen via offline én online kanalen. Door Personicx te koppelen aan het eigen klantbestand, wordt inzichtelijk welke doelgroepen het bestand vertegenwoordigen. Daarmee kunnen adverteerders de eigen klanten én look-a-likes via meerdere kanalen benaderen.

Segmenteren op eigen specifieke criteria

Personicx biedt standaard 46 verschillende, zeer gedetailleerde profielen. Specifiekere kenmerken kunnen wij op maat verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan data zoals welke koffie er wordt gedronken in een huishouden, of er huisdieren zijn, of hoeveel devices er beschikbaar zijn. In circa 4 weken heeft 4orange de specifieke segmentatie beschikbaar. Via digitalAudience is deze specifieke data ook online beschikbaar in de DSP’s om te kunnen targeten.

Exclusief gebruik van segmentatiedata

Voor adverteerders die op zoek zijn naar een eigen unieke doelgroep, kan 4orange een exclusieve digitalAudience samenstellen. Deze audience, gebaseerd op een specifiek segmentatiecriterium, kunnen wij voor een bepaalde periode exclusief beschikbaar stellen voor de betreffende organisatie.

Online consumentenpanel

Daarnaast heeft 4orange de beschikking over een eigen consumentenpanel. Dit panel is via digitalAudience ook beschikbaar voor adverteerders om hun proposities te kunnen testen.

Wilt u meer weten over Personicx, specifieke segmentatie of exclusieve panels?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via 020 – 750 4400. Wij vertellen u graag meer!