Shantia Farshidzad

Shantia heeft een marketing analyse en consultancy achtergrond waarbij hij de inhoud en projectmanagement goed combineert voor de klant. Hij werkt al geruime tijd bij 4orange en is binnen Marketing Services de afgelopen jaren actief geweest op verschillende gebieden.

Als manager van het analyse en consultancy team is hij al zes jaar inhoudelijk eindverantwoordelijk voor klanten. Hij brengt de behoefte van de klant in kaart, en met zijn klantgerichte instelling, kennis en ervaring (>15 jaar) maakt hij vervolgens de vertaalslag: vanuit data en techniek de beste oplossing creëren, die leidt tot het verhogen van de marketing ROI van de klant.

Als projectleider begeleidt hij meerdere implementatie trajecten van marketing database tools bij klanten in verschillende branches, zoals Artsen zonder Grenzen, Eneco en Cordaid. Daarnaast adviseert hij bij de creatie van klantinzicht, waarmee marketeers geholpen worden om de juiste beslissingen te kunnen nemen en om efficiënter marketing te kunnen bedrijven.

Contact met Shantia?
Bel: 020-7504400 of mail naar shantia.farshidzad@4orange.nl

Confidental Infomation